[quote=""Czołg GT""]No to tak
-Szerokie alusy (Po wakacjach). Zamienił bym na szeroką stal
-Przyciemnienie tylnych szyb (Po świętach). To sobie lepiej podaruj, masz fioletowe jak widze i może sie to przydać na kolor innych dodatków albo całkowicie zrezygnować.
-Nowe Lampy przednie (Po wakacjach prawdopodobnie). Nie wiem co to znaczy nowe masz uszkodzone :?:
-Własnej roboty oświetlenie bagażnika i na nogi. (Po świętach może pomyślę nad tym). W bagu to jeszcze ok ale pod nogi ufo zbedne

jak kto lubi.
-Może ciut niżej. Na pewno niżej.
-Malowanie hamulców. Tylko nie na kolory reacing przemyśl i wybierz coś innego.
Reszta OK i się jeszcze zobaczy działaj (małą łyżeczką też naszafujesz) :oki:[/quote]
-Też myślałem o stali ale jakoś alusy mi się bardziej podobają,zresztą jeszcze się zobaczy.
-Co do szyb to ten fiolet na bokach mnie strasznie irytuje,więc albo będę przyciemniał na czarno wszystkie 3 albo tylko zedrę folie,bo już widać pęcherze i się zdziera powoli.
-Nie wiem dlaczego ale prawa lampa jest jakby zamglona,a lewa przejrzysta możliwie że była wymieniana i widać różnicę.Odnośnie tej lampy to chciałem wsadzić do poli lampy xsenonowe,wiem że to kosztuję ale widziałem taką poli z tymi lampami i wygląda świetnie.Ale chyba sobie raczej odpuszczę i zrobię Smoked.
-Oświetlenie na nogi chce zrobić na włącznik będę zapalał tylko np:podczas wchodzenia do auta albo jak coś mi wpadnie pod siedzenie.bo w dzień i w nocy żeby tak się paliło na okrągło to nie chce.
-Myślałem żeby to wszystko malować pod kolor auta czyli grafit ,ewentualnie na czerwono.Tylko nie wiem czy ta czerwień będzie pasować.Dodam że mam też zamiar pomalować zegary.